fysiotherapie thorn
info@fysiotherapievossen.nl
02/19/2024
1 min
0

Integratie van het pinsysteem. Gemak en flexibiliteit voor onze cliënten

02/19/2024
1 min
0

Bij Fysiotherapie Vossen staan de behoeften en het comfort van onze cliënten altijd voorop. In een tijd waarin gemak en efficiëntie belangrijker zijn dan ooit, streven we ernaar om onze dienstverlening continu te verbeteren en te innoveren. Daarom zijn we verheugd om de integratie van een nieuw pinsysteem binnen onze praktijk aan te kondigen. Dit systeem is speciaal ontworpen om onze cliënten meer flexibiliteit en gemak te bieden bij het afrekenen van hun behandelingen.

Direct Afrekenen met Pin: Voor Wie Is Het Bedoeld?

De mogelijkheid om direct met pin te betalen is vooral een uitkomst voor cliënten die niet aanvullend verzekerd zijn voor fysiotherapie. We begrijpen dat elke cliënt uniek is, met persoonlijke voorkeuren en financiële overwegingen. Voor sommigen is het prettig om meteen na de behandeling te betalen, zodat er geen facturen open blijven staan en zij direct inzicht hebben in hun uitgaven.

Hoe Werkt Het?

Na afloop van een behandeling bieden we u de mogelijkheid om de kosten direct af te rekenen via ons pinsysteem. Dit proces is snel, veilig en efficiënt, waardoor u meer tijd overhoudt voor de dingen die echt belangrijk zijn. Uiteraard ontvangt u na de betaling een gedetailleerde bon, waarop de verrichte behandelingen staan vermeld. Deze bon kan, indien gewenst, gebruikt worden voor persoonlijke administratie of eventuele declaraties bij uw zorgverzekeraar.

Tarieven en Transparantie

Bij Fysiotherapie Vossen hechten we veel waarde aan transparantie, vooral als het gaat om de kosten van onze behandelingen. Op onze website vindt u onder het kopje "tarieven" een duidelijk overzicht van de kosten voor verschillende soorten behandelingen. Wij moedigen onze cliënten aan om deze informatie te bekijken, zodat zij een weloverwogen keuze kunnen maken over hun behandeling en betaalmethode.

Flexibiliteit in Betaalmethodes

We begrijpen dat niet iedereen dezelfde voorkeur heeft voor het afhandelen van betalingen. Naast de nieuwe mogelijkheid om direct met pin te betalen, blijft de optie bestaan om de behandelingen achteraf te voldoen middels een factuur. Deze flexibiliteit in betaalmethodes is onderdeel van onze inzet om de ervaring van elke cliënt bij Fysiotherapie Vossen zo aangenaam en zorgeloos mogelijk te maken.

Tot Slot

De introductie van het pinsysteem is een stap vooruit in onze missie om toegankelijke, hoogwaardige fysiotherapeutische zorg te bieden. We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe betaalmogelijkheid zal bijdragen aan een nog betere service en tevredenheid onder onze cliënten. Mocht u vragen hebben over het pinsysteem of over de tarieven, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team. Bij Fysiotherapie Vossen bent u altijd in goede handen.

Reacties