Revalidatie in Thorn

Revalidatie bij Fysiotherapie Vossen

Bij Fysiotherapie Vossen begrijpen we dat elk herstelproces uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte revalidatietrajecten aan die specifiek zijn ontworpen om aan uw individuele behoeften te voldoen. Ons doel is om u niet alleen naar volledig herstel te begeleiden, maar ook om u sterker en veerkrachtiger te maken dan voorheen. Hiervoor werken we nauw samen met Adrenaline Boutique.
Een foto van een revalidatie bij Fysiotherapie Vossen in Thorn voor de knie heup COVID etc.
 • Orthopedische Revalidatie:
  Gericht op herstel na operaties aan botten, gewrichten, pezen en spieren.
 • Neurologische Revalidatie:
  Ontworpen voor herstel na neurologische aandoeningen zoals een beroerte of Parkinson.
 • Cardiopulmonale Revalidatie:
  Bedoeld voor patiënten die herstellen van hart- en longaandoeningen.
 • Sportrevalidatie:
  Specifiek gericht op het terugkeren naar sport op uw oude niveau, of zelfs beter.
 • LongCOVID revalidatie:
  Ontworpen om uw herstel te ondersteunen en uw functioneren te verbeteren door middel van persoonlijke zorg en op maat gemaakte trainingen.

Waarom revalideren bij ons?

   1. Persoonlijke Aanpak

    Vanaf uw eerste bezoek werken onze gespecialiseerde fysiotherapeuten nauw met u samen om een uitgebreid behandelplan op te stellen. Dit plan is gebaseerd op uw specifieke situatie, doelen en vooruitgang. Onze therapeuten zijn deskundig in de nieuwste revalidatietechnieken en werken met geavanceerde apparatuur om uw herstel te optimaliseren.

    Multidisciplinaire Benadering

    Revalidatie is vaak een complex proces dat kan vereisen dat verschillende specialisten samenwerken om het beste resultaat te bereiken. Bij Fysiotherapie Vossen werken we daarom samen met een breed netwerk van professionals, waaronder artsen, ergotherapeuten en diëtisten, om een holistische benadering van uw herstel te garanderen.

    Aangepaste Revalidatietrajecten

    Onze revalidatietrajecten zijn geschikt voor een breed scala aan aandoeningen, van post-operatief herstel tot revalidatie na een sportblessure of een langdurige ziekte. Elk traject wordt aangepast aan de fase van uw herstelproces, waarbij geleidelijk wordt opgebouwd van intensieve zorg naar zelfstandige oefeningen en activiteiten. Voorbeelden van trajecten die wij aanbieden zijn:


Neem vrijblijvend contact op 

Klaar om uw revalidatie te starten bij Fysiotherapie Vossen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een eerste consultatie. Samen zetten we de eerste stap naar een succesvol herstel en een gezondere toekomst.