De eerste afspraak, wat kun je verwachten?

Allereerst bedankt voor het kiezen voor Fysiotherapie Vossen! Ik neem je hier graag mee in de onderdelen van een eerste afspraak. Want wat moet je meenemen? Wat kun je vooraf doen? En welke extra dingen kun je na de eerste afspraak doen om je herstel te bevorderen? Ik leg het je hier graag allemaal uit.

Voorafgaand aan de eerste afspraak

  • Controleer of je aanvullend verzekerd bent. Twijfel je?  Stuur een e-mail. of  Bel mij..
  • Mocht het niet mogelijk zijn om naar de praktijk te komen, dan kan ik je aan huis behandelen. Voor een behandeling aan huis heb je een verwijzing nodig waarop staat dat behandeling aan huis gewenst is.
  • Dit moet je meenemen naar je afspraak:
    - Een geldig legitimatiebewijs (ID, paspoort of rijbewijs);
    Handdoek/badlaken; 
    - Een verwijsbrief van de arts of specialist (indien nodig).
foto van Danny Vossen eigenaar van Fysiotherapie Vossen bij de locatie in Thorn

Met of zonder verwijsbrief

Voor een afspraak bij Fysiotherapie Vossen heb je over het algemeen geen verwijzing nodig van de huisarts. Kom je zonder verwijzing? Dan begin ik met een screening om te kijken of je inderdaad zonder verwijsbrief bij mij terecht kunt. Is dit niet het geval, dan verwijs ik je alsnog naar jouw huisarts . Ben je wel doorverwezen door de huisarts of specialist, neem dan de verwijsbrief mee naar de eerste afspraak. 
Foto van de app om oefeningen te doen

Oefeningen en trainingsprogramma's

Ik werk graag met de nieuwste technologie om met jou de beste resultaten te behalen. Daarom werk ik voor het meegeven van huiswerkoefeningen en trainingsschema’s met PhysiApp. Met PhysiApp voer je oefeningen precies goed uit door kristalheldere, Nederlands gesproken oefenvideo’s. PhysiApp kun je gewoon gratis downloaden uit de App Store en Google Play Store, of je bekijkt je programma gewoon via jouw browser. Je kunt zelfs herinneringen instellen om zo op schema te blijven. Zo blijf ik samen met jou werken aan de beste behandelresultaten! 

Ik wil je graag leren kennen

Mijn streven is om iedereen zo snel mogelijk te helpen, geen lange wachttijden en geen verrassingen achteraf. Klik op de knop hier beneden en neem vrijblijvend contact met me op. Ik sta altijd open voor een telefonisch gesprek, vragen via de e-mail of je komt gewoon een kopje koffie drinken in de praktijk.