Brede Verzekeringsdekking

Bij Fysiotherapie Vossen willen we ervoor zorgen dat onze zorg voor iedereen toegankelijk is. Daarom hebben we contracten afgesloten met verschillende zorgverzekeraars, waaronder CZ, Menzis, het Zilveren Kruis, VGZ en ONVZ. Dit betekent dat als je verzekerd bent bij een van deze verzekeraars, je recht hebt op vergoeding voor de behandelingen die je bij ons ontvangt.

Geen Contract met Jouw Verzekeraar? Geen Probleem!

We begrijpen dat niet iedereen dezelfde zorgverzekering heeft, en dat is volkomen normaal. Als je verzekerd bent bij een andere zorgverzekeraar, betekent dat niet dat je geen gebruik kunt maken van onze diensten. We willen benadrukken dat we openstaan voor patiƫnten met verschillende verzekeringen en bereid zijn om contracten af te sluiten met de betreffende verzekeraar, zodat je nog steeds de zorg kunt krijgen die je verdient.

Afspraak Maken

Of je nu al verzekerd bent bij een van onze contractpartners of een andere verzekeraar hebt, bij Fysiotherapie Vossen ben je altijd welkom. We zijn er om jou te ondersteunen in je gezondheidsreis en streven ernaar om je te helpen een leven vrij van pijn en ongemak te leiden. Maak vandaag nog een afspraak en neem de eerste stap naar een gezonder en actiever leven.

Heb je vragen over onze diensten, vergoedingen of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. We staan voor je klaar!