Fysiotherapeut in de omgeving Thorn nodig?

Fysiotherapie Vossen: Moderne praktijk voor Fysiotherapie, Manuele Therapie en Leefstijlcoaching in ThornBij Fysiotherapie Vossen uit Thorn geloven we dat iedereen uniek is en dat jij een behandelplan op maat verdient. Bij ons sta jij centraal en bieden we een moderne, sportieve omgeving die gericht is op het verbeteren van jouw welzijn. Geen eindeloze behandeling zonder resultaat, maar gewoon goede zorg gericht op een langdurig herstel waardoor jij kunt doen waar je gelukkig van wordt. Kies Fysiotherapie Vossen voor professionele, persoonlijke en resultaatgerichte fysiotherapie die jou verder helpt!

10

Jaar ervaring

1.000+

Tevreden klanten

24/7

Binnen 24 uur een afspraak

Ons aanbod

Manuele Therapie

Manuele therapie is hands-on fysiotherapie voor spieren en gewrichten om pijn te verminderen en beweging te verbeteren.

Dryneedling

Dry needling is een fysiotherapeutische techniek met naalden om spierspanning te verminderen en pijn te verlichten.

Kaakfysiotherapie

Kaakfysiotherapie behandelt kaakklachten en kaakgewrichtsproblemen met technieken en oefeningen om pijn te verminderen en de kaakfunctie te herstellen.

Over ons

Bij Fysiotherapie Vossen streven we naar jouw herstel op de lange termijn. Onze aanpak is veelzijdig: we kijken naar jouw gezondheid vanuit verschillende perspectieven. Hierdoor krijg je een compleet beeld van jouw welzijn. Het mooie is dat jij de regie hebt. Je zult merken dat je bij ons niet alleen een behandeling ondergaat, maar een actieve rol speelt in je eigen herstelproces.

We geloven sterk in het belang van een persoonlijke benadering. Elke persoon is uniek, en daarom bieden we zorg op maat. Wij staan klaar om naar jouw specifieke behoeften te luisteren en je te begeleiden op jouw weg naar herstel.

Bij Fysiotherapie Vossen gaan we verder dan alleen het behandelen van symptomen. We helpen je begrijpen wat er aan de hand is en geven je de kennis en tools die je nodig hebt. Op die manier kun je niet alleen herstellen, maar ook leren hoe je jouw gezondheid op lange termijn kunt behouden. We streven ernaar om een ondersteunende en vertrouwde partner te zijn in jouw gezondheidsreis.

Dus, als je op zoek bent naar een plek waar jouw herstel centraal staat, waar je gehoord wordt, en waar je de touwtjes zelf in handen hebt, dan ben je bij Fysiotherapie Vossen aan het juiste adres. Samen werken we aan een gezondere, actievere en pijnvrije toekomst voor jou.

foto van Danny Vossen eigenaar van Fysiotherapie Vossen bij de locatie in Thorn

Even voorstellen

ik ben Danny Vossen, trotse eigenaar van Fysiotherapie Vossen. Met een carrière van meer dan 10 jaar als fysiotherapeut, heb ik een diepgaande passie ontwikkeld voor het helpen van mensen om hun gezondheid en welzijn te verbeteren. Mijn reis begon als toegewijde therapeut, maar mijn inzicht en ervaring hebben me geleid naar een nieuw pad als ondernemer.

Mijn overtuiging dat de benadering van fysiotherapie vernieuwd kan worden, heeft me aangespoord om mijn eigen praktijk te starten. Met mijn expertise in zowel manuele therapie als leefstijlcoaching, gecombineerd met fysiotherapie, streef ik ernaar om een allesomvattend pakket aan zorg te bieden. 

In mijn praktijk staat de persoonlijke band met mijn cliënten centraal. Ik geloof sterk in het empowerment van individuen, zodat ze niet alleen herstellen van blessures, maar ook leren hoe ze hun eigen gezondheid kunnen optimaliseren. Samen werken we aan het herwinnen van controle over uw gezondheid en het bereiken van uw welzijnsdoelen.

Mijn reis als fysiotherapeut heeft me gevormd en geïnspireerd, en ik kijk ernaar uit om u te verwelkomen bij Fysiotherapie Vossen. Samen gaan we op weg naar een gezondere en gelukkigere toekomst.

Waarom Fysiotherapie Vossen in Thorn?

Snel beschikbare afspraken

Dankzij onze flexibiliteit zijn wij in de gelegenheid u snel een afspraak te geven

Persoonlijke aandacht

Iedereen verdiend een behandeplan op maat, ieder mens is uniek!

Resultaatgericht herstel

Wat jouw doelen ook zijn, we zorgen er samen voor dat je deze behaald

Patiëntenportaal

Altijd zelf online toegang voor het verschuiven of het maken van een afspraak

Contracten

Fysiotherapie Vossen heeft contracten met alle grote zorgverzekeraars

Laten we samen werken aan jouw doelen